„Pochoďák“

Máme za sebou pochodové cvičení a lze říct, že dnes (29.9.) bylo opravdu krásné babí léto. Sluníčko nás nejdřív ráno ohřálo u ohně, kde jsme si opekli špekáčky, abychom měli sílu na cestu. A poté nás provázelo stezkou lemovanou zajímavými otázkami o přírodě. Nikdo nezaváhal, a tak rozluštit tajenku už byla hračka. V lese jsme zanechali i pár lesních domečků, které čekají na svoje nové broučí obyvatelé. Nakonec nás hlad vyhnal z lesa a my pospíchali na oběd, který nám po takové procházce o to víc chutnal.

Vítej, podzime!

První podzimní den tohoto roku připadl na sobotu – 23. 9. My jsme ale podzim přivítali stylově v pondělí – 25. 9., kdy jsme na jeho počest zahájili sérii „speciálních dnů“. Záříjové zadání bylo jasné – obléct se pouze do barev podzimu. Co myslíte? Povedlo se nám to?

Speciální den

V pondělí 25. září propukne ve škole první speciální den, Den v barvách podzimu. Už se těšíme na rozzářenou školu podzimními barvami.

Divadelní představení

V pondělí 18.9. nás opět navštívilo Divadélko pro školy. Tentokrát s představením „Nová dobrodružství veverky Zrzečky“.

Svačinky na školní zahradě

Krásné  počasí prvních dnů nového školního roku nám přeje a my můžeme přestávky trávit na naší školní zahradě.

foto vchodu do ZŠ

Společné a třídní schůzky rodičů

Ve čtvrtek 7. září se  ve škole uskuteční od 16,30 h. společné schůzky rodičů. Z důvodů založení rodičovských účtů k přístupu do Bakalářů (Komens) je účast nutná.